Portalul e4Uk devine de azi 4UK, pentru ca renuntam la acel e inutil din fata, fiind se pare in concurenta cu Canalul 4 din UK. Am tot incercat sa ne promovam pana acum cu numele complet al domeniului, insa credem ca 4UK – for United Kingdom – pentru Marea Britanie. Asa cum stiti portalul 4UK gazduieste site-ul romanilor din Irlanda si alte cateva site-uri dedicate romanilor ce locuiesc in tari in care se vorbeste limba engleza. Iar daca am ajuns aici am dori sa va informam ca suntem in cautarea de colaboratori, romani stabiliti in UK sau Irlanda si Irlanda de Nord, pentru a ne ajuta sa ridicam nivelul site-ului.

Portalul 4UK in 2015

Portalul 4UK implineste azi doi ani de existenta, a reusit sa atraga privirile a peste un milion de romani in acesti doi ani, a ajutat cel putin 200 de persoane sa-si gaseasca un loc de munca in UK, am ajuns sa ajutam cateva firme de transport de persoane si colete, insa am dori sa ajutam cat mai multi romani, contabili, avocati, magazine cu produse romanesti, etc. De aceea ne bazam in continuare pe sprijinul vostru, al cititorilor, sa ne dati articole cat mai interesante, folosind rubrica “Adauga Articol” pe care o gasiti in meniul de sus.

Cat costa publicitatea pe portalul 4UK? Noi promovam afacerile romanilor din UK la doar 10 euro/luna sau daca se plateste pe un an in avans, oferim 20% reducere, deci va cost adoar 100 de euro pe an! Modalitati de plata: PayPal sau transfer bancar in lei la cursul BNR. Anunturile de interes personal, a persoanelor fizice, cum ar fi cautarea unui loc de munca, sau chiar oferta de a da in chirie un apartament sunt publicate GRATUIT!

Publicitate-UK

Publicitate-UK