Portalul romanilor din UK a ajuns in ultimile trei luni sa ofere informatii la peste 250.000 de romani, adica o medie de 80.000 pe luna, ceea ce ne face sa creem o categorie speciala aici pe site, cea destinata celor ce sunt in cautarea unui loc de munca in UK, stiu limba engleza cel putin la nivel conversational si nu se incadreaza la categoria bone, menajere sau ingrijire batrani, pentru care avem deja rubrici separate. Insistam foarte mult pe cunoastrea limbii, pe experienta in munca, ce poate fi dovedita cu acte.

Locuri de munca in UK

Vrem inca de la inceput sa va facem o propunere atunci cand intrati pentru prima data la categoria locuri de munca de pe site-ul e4UK. Incercati sa cautati ofertele de locuri de munca si pe site-ul EURES, selectati o categorie de oferte sau alegeti “Toate ocupatiile”, apoi selectati ofertele de munca din ultima luna, apoi tara si daca aveti preferinte una din regiunile din Regaul Unit al Marii Britanii. Precum se poate vedea si in imagine, locuri de munca sunt, deci daca vrei sa ajungi in UK si sa ai un loc de munca legal, nu mai trebuie sa postezi zeci de cereri pe facebook, in speranta ca te va ajuta un roman bine voitor, iti poti gasi singur un loc de munca.

Locuri de munca in UK

Doar pentru asistente medicale in UK sunt oferite 100 de locuri de munca de catre un singur angajator, salariul minim anual fiind de 26.375 lire. Sun cautati in mare masura si soferii de TIR sau cum sunt acestia numiti in UK, HGV 2 driver. Deci inainte sa mergeti la firmele de plasare a fortei de munca, inainte sa postati cereri pe facebook, vedeti ofertele de la noi de pe site si pe cele de pe site-ul EURES!