Impreuna cu site-ul caut-bona.info am decis sa ajutam tinerii romani din Marea Britanie fie sa-si gaseasca o bona in Anglia fie sa se angajeze ca bona sau dadaca in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Evident ca ne adresam si celor ce au nevoie sau doresc sa munceasca ca menajera sau la ingrijire batrani.

Bona Anglia

Bona Anglia

Cum procedez daca vreau sa gasesc un loc de munca ca bona in Marea Britanie? Simplu, trimit un CV la adresa de email eu.reclama[at]gmail.com cu specificatia bona Anglia. In CV va trebui sa specificati nivelul de limba engleza, daca aveti sau nu permis auto, daca sunteti in Anglia sau in Romania.

Vom plasa acest anunt pe cele cateva pagini ale romanilor din Anglia, dar si pe pagina de facebook  a portalului Caut Bona. Daca esti interesat(a) de un post de dadaca (bona interna) in Marea Britanie, trimite neaparat CV-ul.

Daca vrei sa angajezi, e mai simplu, postezi mai jos anuntul tau si datele de contact. Caut Bona Anglia, apoi lasi datele de care are nevoie candidatul, cati copii sunt de ingrijit, ce varsta au si ce-ti doresti de la bona, va fi interna sau externa – in acest caz recomandam sa luati pe cineva deja stabilit in Anglia, altfel va fi dificil, riscant dar si putin nedrept. Mult succes, speram sa gasim cel putin 10% din anunturile care se pun permanent pe site-ul caut-bona.