Ne bucuram sa revenim asupra unui subiect legat de comunitatea romaneasca din Edinburgh, mai ales ca din ce in ce mai multe scrisori ne vin de la ei sau de la romanii ce s-au decis sa se mute in Scotia. Chiar daca in mai putin de o luna vom avea un referendum in Scotia, cu siguranta asta nu va afecta statul emigrantilor romani stabiliti in Edinburgh. Iar dintre toate comunitatile prezente pe site, aceasta este cea mai cautata, nu stiu de ce dar ma bucur ca din toata Maea Britanie, tocmai noi suntem cei preferati.

Forumul romanilor din Edinburgh

Forumul romanilor din EdinburghChiar daca nu avem structura unui forum real, pe site-ul e4UK veti gasi mereu cu cine sa stati de vorba, veti gasi informatii utile si speram noi ca veti ajuta si voi la completarea lor. Principalul nostru scop, pe langa cel de a socializa [ mai ales prin colaborarile de pe FaceBook  cu diverse grupuri ] este acela de a va raspunde la intrebarile de baza legate de viata in Scotia, aici cu preponderenta in zona Edinburgh.

Unde gasim de lucru, cum putem inchiria mai ieftin un apartament, sau cum ne legalizam anumite acte, cum obtinem asigurarea de sanatate, sau ajutorul de somaj.

Stim ca suntem inca departe de ceea ce trebuie sa devenim, insa nu se poate totul dintr-o data, asa ca avem bucuria ca am reusit sa adunam cativa entuziasti care ne ajuta, inca mai asteptam pe altii, ca sa reusim in cel putin sase luni sa ne ridicam macar la nivelul asteptarilor noastre, daca nu si la cel al cititorilor [ mult mai important pentru noi ].

Daca sunteti administratorii unui grup de pe FaceBook si vreti sa colaboram – adica sa ne distribuim reciproc informatiile – nu ezitati sa ne contactati!

Forum Edinburgh