Desi suntem in mediul online din luna aprilie a anului 2013, abia astazi am reusit sa ne grupam mai bine pe comunitatea romaneasca din Glasgow, fiind axati pana acum mai mult pe informatii generale despre comunitatea romaneasca din UK. Poate ca incepand de azi vom reusi sa aducem mai multi romani pe site-ul nostru, ce locuiesc deja in Glasgow sau doresc sa se mute aici. Poate ca de acum in colo cei ce ne viziteaza vor reusi sa aduca un plus de calitate informatiilor legate de locurile de munca din Glasgow sau ne vor ajuta sa gasim mai repede si mai ieftin un loc de cazare.

Chiar daca avem deja o mare comunitate de romani ce e cauta pentru diverse informatii din Scotia, faptul ca ne-au lipsit paginile speciale dedicate orasului Glasgow s-a simtit, dar acum situatia este cu totul alta. Vom adauga inclusiv o rubrica pentru cei ce organizeaza transport sau curese ocazionale din Glasgow in Romania, pentru ca am inteles ca este nevoie de asa ceva, am facut deja primul pas pe FaceBook, un loc unde vrem sa adunam toti transportatori.

Nu stam pe loc, insa cu ajutorul vostru cu siguranta ca vom avansa mai rapid, ne dorim sa reusim in scurt timp sa-i egalam sau sa-i depasim pe colegii din Irlanda, care desi au inceput mai tarziu, iata ca ne-au depasit la numarul de vizitatori. Daca considerati ca anumite rubrici lipsesc de pe site-ul nostru, daca aveti idei de colaborare, nu ezitati sa mergeti la rubrica Contact si sa ne scrieti, sau daca va este mai usor, folositi formularul de mai jos.

Romanii din Glasgow

Romanii din Glasgow