Ma gandesc ca nu este roman care sa nu fi auzit pana acum de Manchester – macar prin prisma echipei de fotbal din orasul ce numara peste jumatate de milion de locuitori. Insa zona metropolitana, asa cum este ea cunoscuta de catre romanii din Manchester adaposteste peste 2.500.000 de suflete, fiind al saselea oras ca marime din UK. Recunosc ca nu stiu cati romani sunt acum in Manchester, insa pe facebook sunt deja doua grupuri ale comunitatii romanesti din aceasta regiune. Adaugam si noi asa cum era de asteptat inca un oras pe lista celor pe care le sprijinim si de unde asteptam si noi la randul nostru sprijin.

Vom reveni cat de curand cu o rubrica speciala de anunturi, pana atunci puteti folosi pentru locuri de munca rubrica generala si pentru inchirieri sau alte anunturi imobiliare deasemenea puteti posta acolu unde credeti ca este util, doar ca va trebui sa specificati ca este vorba de zona Manchester sau North West England. Amintim ca postarile pentru persoane fizice sunt gratuite, singurii care platesc o taxa de 10 euro/luna pentru a putea posta sunt firmele. Exceptie fac firmele ce ofera locuri de munca in Manchester sau in oricare alt oras din UK si nu percep taxe de la viitorii angajati.

In speranta ca am reusit sa facem o bucurie de  inceput de ani romanilor din Manchester, va asteptam pe site sau daca veti gasi ceva interesant la noi, puteti distribui si pe pagina voastra de facebook. Daca doriti sa deveniti corespondent la viitorul nostru portal de stiri, lasati un mesaj la rubrica contact (Cafenea). Va dorim tuturor un nou an fericit si numai realizari!

Romanii din Manchester