Isteria invadarii Angliei [Marea Britanie] de catre romani si bulgari a trecut, insa discursurile xenofobe nu, in mod paradoxal tara unde romanii lucreaza in domenii de varf, despre care politicienii britanici nu amintesc niciodata, o tot dau cu invazia romilor si cu pericolul romanesc pentru insula ce numara peste 63 de milioane de locuitori. In Romania numarul total al romilor este de 1,5 milioane, deci daca ar emigra cu totii doar in UK, tot ar reprezenta 10% din populatia Londrei, insa evident asa ceva este exclus.

Spania, o tara unde comunitatea romaneasca este enroma, legal acolo sunt stabiliti peste 800 de mii de romani, nu are o problema cu cetatenii nostri, dar uite ca Marea Britanie se “sperie” ca o sa invadam insula, in mare pericol sa se scufunde. Sa fim seriosi, vorba lui Guta din poza de mai jos, nu va fi niciodata asa.

Uniunea Europeana se doreste un raspuns impotriva SUA si a Rusiei, o piata de desfacere imensa si evident o piata a muncii pe masura. Dar cum sa concuram cu cele doua state, cand noi ne punem bete in roate singuri? Asa au apa la moara si EuroScepticii, cei ce nu vad cu ochi buni UE si zona Euro, insa in mod cert, daca nu ar exista Uniunea Europeana, SUA si China impreuna cu coreenii ar fi de mult stapanii Europei.

Romii ocolesc Marea Britanie

Sursa poza: Academia Catavencu