Cred ca cel mai util pentru cei care sunt interesati de viata in Marea Britanie sunt locurile unde pot plasa anunturi. De aceea nu putea lipsi coltul cu Anunturi UK de pe un portal care se respecta.

Da, stim, suntem la inceput, in primele zile de functionare, dar chiar si asa, paginile noastre sunt publicate si republicate de zeci de site-uri de socializare unde sunt comunitati de romani interesati de Marea Britanie. Astfel, chiar primele anunturi vor fi citite de mii de romani.

Deci: daca ai de publicat un anunt, e simplu, in formularul de mai jos, completezi un nume, o adresa de email valida, iar apoi completezi anuntul tau. Indiferent ca e legat de ceea ce cauti (loc de munca, camera sau apartament, vinzi o masina sa ceri un sfat, orice anunt va fi publicat), indiferent ca esti o firma care oferi servicii, daca esti interesat ca anumtul tau sa fie citit, posteaza.

Singura cerinta este sa nu copiati anunturi pe care le-ati mai postat, pierdeti 30 de secunde si formulati unul nou. Acum faceti click pe poza de mai jos si puteti deja posta anuntul!

Anunturi UK

Anunturi gratuite UK