Birmingham este al doilea oras ca marime din Marea Britanie, aici traiesc peste un milion de locuitori doar in zona metropolitana, insa cu tot cu suburbii  aici gasesti peste trei milioane si jumatate de englezi. Iata de ce si comunitatea romaneasca din Birmingham este una destul de mare. Daca esti stabilit in West Midlands sau chiar in Birmingham, e momentul sa te alaturi comunitatii romanesti de aici!

Comunitatea romaneasca din Birmingham

Birmingham UK

Romanii din Birmingham – UK

Din ceea ce stim noi in acest moment in Birmingham sunt peste 10 mii de romani, ceea ce nu este nici mult, dar nici foarte putin. Indiferent ca esti aici la studii, ai un loc de munca sau esti in cautare de prieteni, te sfatuim sa te alaturi paginii noastre, sa iti faci noi prieteni si sa iesi seara sau in weekend la o bere cu romanii de aici.

Romanii din Birmingham au biserica

O veste buna pentru romanii din Birmingham este faptul ca au o biserica unde se intalnesc duminica. Sute de romani se intalnesc la noua biserica Sf. Apostol Andrei din Birmingham, unde pot asculta o liturghie in limba romana, unde se intalnesc dupa o saptamana istovitoare de munca cu alti romani stabiliti in Anglia.

Pentru cei ce au nevoie de servicii consulare, iara si adresa Biroului consular din Edinburgh:

Adresa: 7-9 North St. David Street, Edinburgh, EH2 1AW
Telefon: +44 (0) 131 524 9498
Fax: +44 (0) 131 524 94 99
Email:edinburgh@mae.ro

In speranta ca v-am fost de folos, conducerea site-ului e4UK va ureaza numai bine si sanatate! Desi suntem o echipa de doar 250 de romani stabiliti in Anglia, speram ca numarul nostru sa creasca si sa putem spune in 2014 ca ne-am atins scopul!