O veste buna pentru romanii din Anglia, incepand cu 19 decembrie compania Carpatair va efectua zboruri la Londra pentru cei ce vor sa calatoreasca mai ieftin. Deja una dintre cele mai bune companii ce ofera zboruri Low Cost a inceput sa isi promoveze cursele catre Londra, deci credem ca cei ce isi vor face rezervari pentru perioada sarbatorilor vor putea veni acasa la preturi rezonabile.

CarpatAir Chisinau Londra

O veste buna si pentru moldoveni, bilete la preturi mai mult decat rezonabile pentru cei ce vin si pleaca din Chisinau cu destinatia Londra! Iata ce au postat cei de la CarpatAir pe site-ul lor:

Incepand cu 19 decembrie, Carpatair lanseaza o noua ruta directa din Chisinau spre Londra (Aeroportul Luton).

Acum nu va mai renta sa pleci zile in sir cu autocarul pana in Anglia, o poti face la preturi asemanatoare cu avionul. Desi sunt doar doua zboruri pe saptamana in acest moment, joia si duminica, in functie de solicitari este posibil sa asistam la indesirea curselor ce leaga Chisinaul de Londra.

Veti zbura cu un avion Boeing 737-300, iar biletele se pot deja rezerva atat online cat si la sediile CarpatAir. Vestile bune nu se opresc aici, va fi si o cursa Chisinau Milano, ce va opera initial tot de doua ori pe saptamana. Iata si o estimare de pret pentru ambele destinatii: Biletul dus pana la Milano va costa in data de 19 si 21 decembrie 2013 doar 16 euro!

carpatair