Dantura a fost mereu o problema, sau mai ales repararea ei. Asa se face ca desi multi dintre miile de romani in UK ce castiga mai bine ca in Romania, nu-si permit sa-si trateze dantura aici. Preturile la stomatologie in UK sunt mari, asa ca multi romani aleg turismul dentar – adica vin acasa si isi trateaza dintii. Stomatologul in Romania – mai ales implantologia – costa mult mai putin decat in Marea Britanie, sau decat oriunde in Uniunea Europeana.

Turism dentar pentru romanii din UK

Cauti un stomatolog roman in UK si nu ai gasit? Atunci o sa incercam noi sa facem o lista cu acestia – ne-ar ajuta si daca cei ce ne viziteaza iau legatura cu stomatologii romani din UK si acestia ne contacteaza pentru a avea aici pe site o pagina de prezentare. Dar mai ieftin decat um medic stomatolog in Londra sau Oxford, gasesti evident in Romania. Oriunde ai merge – in Bucuresti sau Iasi, Cluj sau Brasov, vei iesi mai ieftin sda-ti tratezi dintii in Romania.

Multe clinici dentare au programe pentru turismul dentar, adica iti asigura cazare si tot restul de facilitati pentru a veni si a-ti trata dantura acasa. Asadar chiar daca nu ai unde sa stai pe perioada tratamentului la Bucuresti pot sa apeleze la clinicile care ofera toata gama de servicii. Ba mai mult, puteti aduce si un britanic, veti primi cu siguranta o reducere pentru dumneavoastra. Nu lasati dintii sa va chinuie si nici nu lasati problemele netratate, este mai grav sa lasi netratate problemele la dinti decat alte afectiuni.

Turism dentar UK

Turism dentar pentru romanii din UK