Iata ca doar cu cateva zile inainte de a trece pragul dintre ani am primit o oferta cu locuri de munca de la partenerii nostri de la i4Jobs.Net – pentru instalatori in UK. Ne-am gragit sa o postam pe site, chiar daca stim ca majoritatea sunt acum cu gandul la Revelion, dar mai sunt si cititori ai portalului e4UK care isi cauta un loc de munca. Ne bucuram ca am reusit in anul 2015 sa ajutam destul de multi romani sa-si gaseasca un loc de munca in UK, acum speram sa reusim la fel si in 2016!

Locuri de munca in UK – instalator si asimilate

Instalator UKPentru cei care au calificare in meseria de instalator dar nu numai avem acum cateva oferte noi de locuri de munca, sosite direct de la angajatori. Aplica acum si mareste-ti sansele de a pleca sa muncesti pentru un salariu ce incepe de la 2000 de euro pe luna!

Inca un avantaj pentru cei ce aplica la un loc de munca legal in UK: gasiti si alt eoferte, nu doar pentru instalatori. Aproape pentru orice meserie exista cateva oferte din aceasta luna, deci cautati si vedeti ce locuri libere sunt disponibile si aplicati la toate. Nu se stie cand veti fi cautat si de cine.

Atentie: Nu exista intermediari, nu sunt costuri ascunse, etc. Avem rugamintea ca cei care au apelat deja la aceste servicii sa ne lase si un feedback, pentru ca e bine ca lumea sa stie care a fost experienta voastra cu aceste firme de recrutare de la Tjobs.Din datele noastre rezulta ca lumea este multumita, sunt seriosi si ofera locuri de munca suficiente in fiecare luna. Asa ca spune si prietenilor, cu siguranta iti vor multumi!