Worcester – UK este un oras ce numara un pic peste 93 de mii de locuitori, nici prea mare dar nici prea mic dupa standardele romanesti, unde avem cel putin 10 familii de romani. Am primit cateva mesaje de la ei pe pagina noastra de facebook, asa ca nu putem sa fim indiferenti, mai ales ca unii dintre ei, precum Stefan ne-a scris: Buna Ziua, ma numesc Stefan sunt din Worcester si as vrea daca puteti sa ma ajutati cu un job in orasul unde stau! Va multumesc si va doresc o zi buna. As vrea deasemenea daca se poate sa ma ajutati , daca stiti o casa cu 3-4 camere in orasul unde locuiesc, as vrea sa o inchiriez. Va multumesc !

Romanii din Worcester – UK

In mod evident nu avem cum sa ajutam noi personal pe toata lumea, avand in vedere ca nu avem cate o persoana de contact in fiecare oras, deci nici in Worcester, insa scopul site-ului nostru si al paginii de facebook este exact acesta: de a ne ajuta intre noi. In speranta ca va trece pe aici si un alt roman stabilit in Worcester si care poate ajuta in problema lui Stefan, asteptam mesajele voastre.

Suntem alaturi de voi de peste doi ani, am incercat pe cat se poate sa ajutam acolo unde am putut, in special la gasirea unui loc de munca, dar si cu alte informatii pe care le-am descoperit pe propria piele in anii petrecuti in Marea Britanie. In continuare asteptam sa fim ajutati de voi, cei stabiliti in UK si care aveti cunostinte de programare, sau vreti sa contribuiti cu articole pe site-ul nostru. Avem nevoie si de cineva priceput la design, poate reusim sa refacem fata acestui site! Pana la reintalnirea viitoare, va dorim weekend placut si numai bine!

Romanii din Worcester

Romanii din Worcester – UK