Pentru cei ce vor sa mai munceasca in Marea Britanie se pare ca vin vremuri grele, pentru a avea un loc de munca in UK va trebui sa ai asigurat un salariu de minim 35.000 de lire anual, adica aproape 3000 de lire lunar. Ca unul ce a muncit pe 2.500 de lire pe luna, pot spune ca e o mare porcarie, nu era mult, insa cel putin aveam o locuinta, asigurarile platite si ceva bani pusi la saltea (ciorap dupa caz). Culmea este ca legile se vor aplica celor ce au deja mai mult de cinci ani petrecuti in UK, deci nu noilor veniti.

Noi reguli pentru a fi emigrant in UK

Mai aveti timp sa va ganditi daca ramaneti in UK pana in aprilie anul viitor, pe urma se spuine ca noua lege va intra in vigoare. Daca pe cei inalt specializati legea nu-i va afecta, caci in IT sau finante salariile sunt de obicei mai mari – dar nu neaparat, cum spuneam eu am lucrat in It si primeam net 2.500 de lire lunar, pe cei ce lucreaza de exemplu la ingrijit batrani, nursing cum se spune, ii va lasa fara locuri de munca inUK. Evident pe cei ce lucreaza legal, caci cei ce lucreaza deja la negru – vor fi si mai multi.

Nu stiu ce se va intampla cu emigrantii din Uniunea Europeana, vor fi obligati sa plece, vor fi expulzati sau cum vede guvernul ca va implementa noile reguli, ca sa nu mai spun de cei veniti in agricultura, vor primi ei echivalentul a 35.000 de euro? Vor fi platiti dublu pe perioada de vara pentru ca nu au de munca iarna? O alta inventie menita sa atraga voturi si nu bunastarea in UK.

Noi regului pentru emigrarea in UK

Noi regului pentru emigrarea in UK