Acum cativa ani am avut o idee, sa-i ajutam atat pe romanii din UK cat si pe micii investitori, cei care aduc prin intermediul magazinelor romanesti din UK un pic de “Romanie” in Marea Britanie. Asa a fost cu magazinul romanesc din Birmingham, a carui adresa o asteptam si azi pe site. Daca proprietarii acestor magazine ar fi mai cooperanti, atunci cu siguranta le-ar merge mai bine, cel putin asa credem noi cei de la e4UK.

Magazine romanesti in UK

Chiar daca unii aduc pufuleti, altii patei Ardealul, sau mai stiu eu ce mancaruri care sa ne aduca aminte de casa, eu zic ca e placut sa mergi la cumparaturi si sa-i auzi pe toti in jurul tau vorbind romaneste. Cu siguranta ca pe langa mici la gratar, romani imai au nevoie si de altele – cum ar fi un avocat roman.  Dar cand vin sarbatorile tot la mancarurile noastre traditionale romanesti te gandesti – o stiu pe propria piele si evident de la Elena, verisoara mea din Londra.

Recent s-a deschis un magazin pentru romanii din Cardiff, banuiesc ca acum se simt si ei mai aproape de casa, nu mai trebuie sa mearga la magazinele polonezilor sau ale ucrainienilor. Banuiesc ca magazinele din Londra sau Belfast se cunosc, dar cred eu ca daca ar fi listate aici pe site ar prinde bine noilor veniti in UK, care cu sigurata ar vrea sa faca cumparaturi dintr-un magazin al confratilor lor. Asteptam sa fim contactati pentru a face lista!

Magazin romanesc UK

Magazine românești in UK