Romanii din Birmingham au cel putin un magazin, de aceea vrem sa popularizam ideea si sa descoperim cat mai multe magazine romanesti in Birmingham si imprejurimi. Cu siguranta ca va este dor de produsele noastre traditionale, iar daca tot vrem sa cumparam ceva de la un magazin, de ce sa nu cumparam de la un roman de-al nostru? Birmingham este al doilea oras ca marine din Marea Britanie, avand 2.440.986 locuitori, iar daca luam in considerare si zona metropolitana, ajunge la 3.683.000 locuitori.

Magazin romanesc in Birmingham

Iata cam ce gasiti in magazinele romanesti din Birmingham: mici, zacusca, sarmale,vinuri romanesti, bere, carnati si sunca presata. Drept sa spun preferam sa gasesc varza murata sau foi de vita de vie, pentru a prepara singur sarmalele, dar asta este, merge si gata facute.

Daca va este dor de apa minerala de acasa, puteti cumpara Biborteni, Borsec sau Dorna, stiu sigur ca o sa va faca placere. Insa cel mai important mi se pare faptul ca putem gasi condimente romanesti, atat de dragi si de bune. Pe masura ce vom fi contactati de diverse magazine romanesti, vom anunta si noi ce produse mai puteti gasi, sau de ce nu, propuneti si voi ce ati vrea sa gasiti in magazinele romanesti din Birmingham.

Provocare: hai sa vedem cine ne trimite cea mai buna reteta de acasa, cu poza evident, pregatita de el, sa vedem ce ingrediente gasim in Birmingham si ce ar fi trebuit sa aducem de acasa. Nu stiu daca au si malai, pentru traditionala noastra mamaliga, la care ar trebui si ceva branza de oaie, ce ziceti?

magazin romanesc birmingham

Magazin romanesc in Birmingham