Precum stiti foarte multi romani din Marea Britanie isi cauta un loc de munca in Tara Galilor, poate si pentru ca in Cardiff se spune ca este mai usor sa-ti gasesti un loc de munca daca esti din Romania. Sa fie doar un zvon, sau sa fie adevarat, ramane de vazut. Noi ne dorim sa postati aici cat mai multe oferte, pentru ca cei ce ne viziteaza sa poata alege ce li se potriveste mai bine.

O mar eparte dintre cei peste 340 de mii de locuitori din Cardiff, dar si din cei peste 3 milioane ce traiesc in Tara Galilor, sunt romani. Daca acestia au reusit sa se acomodeze acolo, inseamna ca se poate, iar dupa ce a trecut teama ca dupa 1 ianuarie romanii vor navali in Marea Britanie, lucrurile stau mult mai bine.

Cele mai multe locuri am inteles ca sunt in agriculturta, la fermele particulare. Astfel te poti angaja legal si vei trai ca intr-o mica familie. La fel de cautate sunt si posturile de asistent medical in Cardiff sau de medici specialisti. Eu zic ca este o oportunitate pentru cei cu specializari recunoscute in toata Europa sa vina si sa munceasca in Tara Galilor, pentru ca atat salariile, raportate la cheltuieli, dar si climatul este propice pentru emigrantii romani.

Desi in ultimii 30 de ani, Tara Galilor a trecut de la o economie bazata pe agricultura la una bazata pe industrie, totusi eu as opta mereu pentru un loc de munca in zootehbie, insa va las pe voi sa discutati si sa postati acele anunturi care vi se par mai interesante.

Romanii din Tara Galilor