Impreuna cu site-ul iJobs am decis sa va dam o mana de ajurtor, in cazul in care sunteti in cautarea unui loc de munca  in Tara Galilor. Anul 2014 a insemnat un an de cotitura pe piata muncii din MArea Britanie, deci in mod evident si pentru comunitatea romaneasca din Tara Galilor. Anul acesta a fost primul an in care romanii stabiliti in Anglia, Scotia, Irlanda de Nord  si in Tara Galilor au putut munci fara restrictii. Desi o parte din elita politica insulara nu si-a dorit sa muncim legal la ei, preferand sa se ascunda dupa degete, ca si cum angajatul vrea sa munceasca la negru si nu patronul ezita sa-i dea actele necesare. Iata ca nici nu am invadat insula, dar am ramas una dintre cele mai serioase comunitati din Tara Galilor.

Romanii din Bangor

Daca locuiesti in Bangor si esti in cautarea unui loc de munca, daca esti dispus sa te muti in alt oras, atunci posteaza CV-ul tau in limba romana si in limba engleza, fii cat mai explicit in ceea ce ceri, nu uita sa explici de ce esti chiar tu angajatul ideal pentru postul respectiv si datele de contact.

Romanii din Newport

Daca tot suntem la sectiunea Tara Galilor, de cer sa nu avem si o rubrica pentru romanii din Newport, doar este unul dintre cele mai importante orase unde gasim romani in aceasta regiune. Toate anunturile primite de la persoane fizice sunt gratuite! La fel sunt si ofertele primite de la firmele de intermediere ce nu percep comision pentru angajare. Restul de firme vor plati comisionul perceput de la 1 singura persoana pentru un an de afisare pe site a ofertelor lor.

Romanii din Birmingham