Acum doua zile am primit cu placere o cerere din partea romanilor din Sheffield pentru a le crea si lor o pagina speciala pe site-ul e4UK, iar noi ne-am conformat imediat. Desi nu suntem inca printre cei mai cunoscuti din diaspora romaneasca din Marea Britanie, pot spune ca deja portalul nostru este stiut de o mare parte din romanii stabiliti pe insula britanica sau chiar din Irlanda. Iata de ce ne bucuram ca acum s-au alaturat comunitatii noastre de prieteni si romanii din Sheffield.

Vom avea rubrici separate pentru cei ce cauta un loc de munca in Sheffield sau cazare, un spatiu separat pentru cei ce sunt deja in oras au imprejurimi si alt loc special pentru cei ce doresc sa emigreze in UK si sa se stabileasca in Sheffield.

Daca vor fi cereri, poate vom avea si un grup pe FaceBook, caci vad ca singura pagina gasita are doar 24 de like-uri, ceea ce ma mira, avand in vedere numarul de romani stabiliti in inima Regatului Unit, la Sheffield. Am primit semnale de la South Yorkshire sau chiar din Sheffield, ba chiar si din n Chesterfield, Derbyshire. prin urmare ceva miscare este in zona, ramane doar sa incercam sa mai animam starea de spirit, doar nu e chiar asa de greu.

Daca mai tinem cont si de Programul Sheffield Executive MBA lansat anul trecut, cu siguranta ca initiativa de azi va fi una de succes.

Romanii din Sheffield