Acum aproape un an cand am deschis rubrica dedicata romanilor din Scotia nici nu banuiam ca vom avea atat de multi cititori interesati de acest subiect. Pe parcurs portalul e4UK a devenit unul dintre cele mai citite site-uri dedicate romanilor dim Regatul unit, iar site-ul afliat dedicat Irlandei de Nord a atins un numar record de fani. Iata de ce credem ca in curand si Scotia va beneficia de un site separat, evident daca cititorii nostri o vor cere.

Am dori ca rubrica “Locuri de munca” in Scotia sa devina din ce in ce mai utila cititorilor nostri, iar acest lucru se poate face prin postarea de anunturi si apoi distribuirea lor pe paginile personale de FaceBook sau in grupurile in care activati.

Caut bona in Scotia

Acum cateva zile am primit o solicitare din partea celor de la Caut Bona cu rugamintea de a invita cititorii nostri ce-si cauta un loc de munca in Scotia si au experienta in munca de bona sau menajera, sa posteze direct pe site in formularul de mai jos sau sa foloseasca pagina lor de facebook. Ne bucuram ca am reusit sa atragem nu doar persoanele ce cauta un loc de munca, dar si pe cele ce ofera, in asa fel incat sa ne putem ajuta reciproc.

Conditii de angajare in Scotia: in primu rand evident cunoasterea limbii engleze la nivel mediu cel putin, apoi un CV cat mai detaliat din care sa reiasa experienta de munca, un numar de telefon de contact si multa seriozitate. Va amintim ca dovada seriozitatii este si modul in care va prezentati CV-ul pentru angajarea in Scotia, daca scrioeti cateva cuvinte, dati dovada de neseriozitate. La fel si in cazul in care scrieti cu prescurtari, sau si mai rau, cu greseli gramaticale.

Romani in Scotia 2014