Iata ca a venit si ziua in care putem inaugura sectiunea de transport persoane si colete din UK in Romania. Iata ca un grup de transportatori a decis sa va oafere sansa de a calatiri din Anglia in Romania in fiecare zi de sambata, duminica si luni iar din Romania catre UK in fiecare zi de miercuri, joi si vineri. Pentru a intra in legatura cu dispeceratul puteti suna la numerele de telefon +40 (736) 077 787 sau +44 (7414) 989222. Firma de transport pe care o recomandam acum va poate aduce din Romania in UK sau din Anglia in Romania in regim dor to dor – de la adresa la adresa colete, plicuri, mobila sau animale de companie. Evident ca se asigura si transportul de persoane.

Transport de persoane Anglia Romania

Daca doriti sa calatoriti din Anglia in Romania sau sa trimiteti colete, masini sau chiar animale de companie pe traseul Aberdeen, Perth, Dundee, Glasgow, Edinburgh, Carlisle, Preston, Liverpool, Leeds, Manchester sau Birmingham, precum si din Londra, Oxford, Reading, Dover sau Portsmouth Apelati cu incredere la transportatorii nostri.

Se mai pot colecta colete si pachete din Franta, Olanda, Belgia, Austria si Germania. Totul la cel mai bun pret posibil si asa cum am mai spus in regim dor to dor, deci nu trebuie sa va deplasati nicaieri nici pentru a trimite un pachet si nici pentru a-l ridica. In speranta ca am inceput cu dreptul, oferind cititorilor nostri deja dou avariante de transport din UK in Romania, asteptam sa ne spuneti si parerea voastra dupa ce veti calatori cu unul dintre ei. Preturile si traseul este discutabil si se modifica in functie de necesitatile clientului. Deci pe lanaga o flexibilitate maxima, disponibilitate de a oferi cele mai bune variante! Va dorim drum bun!

NICOS-TRAVEL-OXFORDSHIRE