Iata ca anul 2015 incepe cu dreptul pentru romanii din Glasgow, acestia fiind primii care ne-au urat un an nou si plin de realizari, cu doua ore mai devreme decat oricare alta comunitate din UK. Astfel scotienii sunt primii care ne-au simtit lipsa de sarbatori, dar trebuie sa recunoastem ca si noi am simtit oarecum lipsa lor de pe site. Asa ca daca tot am fost invitati in perioada 2 – 7 ianuarie de romanii din Glasgow – sau mai bine zis de Marius si Roxana, vom face tot posibilul ca sa ajungem de la Aberdeen la Glasgow pentru a sarbatori si noi cumva prietenia care ne leaga de cel putin 10 ani.

Ne-am dori sa fim abordati in 2015 de cat mai multi romani, in special de cei ce au firme deschise in Scotia, magazine sau restaurante, dar si de cei ce se pricep de exemplu in domeniul auto – mecanic sau electrician, vopsitor, etc. Nici nu stiti ce cautare au mecanicii auto in Glasgow – ma refer aici la comunitatea de romani stabiliti in oras sau imprejurimi. Numai eu am avut nevoie de cineva care sa se priceapa la Seat Alhambra, nu stiu de ce dar in panta ma lasa turbina, nu mai porneste, iar rezultatul este evident pierderea de putere si implicit viteza.

La fel de mult ne-ar bucura daca transportatorii au apela la noi mai mult, pentru promovare. Nu cred ca le strica putina reclama, maia les ca site-ul nostru este vizitat lunar de peste 50.000 de romani, dintre care multi au nevoie de serviciile lor, de la trimis pachete din Scotia in Romania si pana la bilete pentru a veni acasa sau a se intoarce la munca in Glasgow.  Deci sa saperam ca in anul 2015 vom reusi mai multe decat in anul ce abia a trecut! La Multi ani dragi romani!

Romanii din Glasgow