Dupa ce anul trecut ne-am ocupat de stabilirea de relatii intre romanii din Sheffield, credem noi ca a venit timpul sa avem si o rubrica speciala unde cei ce cauta un loc de munca in Sheffield sa poata posta anunturile lor. Avem deja o rubrica destul de vasta dedicata celor ce cauta un loc de munca inUK, asa ca aceasta nu poate decat sa vina si sa completeze lista oraselor din UK unde romanii isi pot posta in mod gratuit anunturile. Am fi la fel de bucurosi daca firmele de intermediere a locurilor de munca ne-ar vizita periodic si ar lasa aici ofertele lor.

Locuri de munca in Sheffield

Pentru a posta un anunt gratuit pe site-ul nostru, legat de locuri de munca, trebuie sa fii ori o persoana ce cauta un loc de munca ori o firma care nu percepe comisioane in avans de la cei ce vor sa munceasca in Sheffield sau in oricare alt colt din UK. Va reamintim ca puteti gasi anunturi cu locuri de munca disponibile pentru romani si pe pagina EURES, ce este disponibila in toate limbile din Uniunea Europeana, deci si in limba romana. Anunturile sunt in limba tarii respective sau in engleza, insa speram noi ca nu va fi o problema sa le traduceti. Gasiti acolo si datele angajatorului, numar de telefon sau adresa de email.

Daca ati gasit pe site-ul nostru un anunt care va intereseaza nu lasati mesaj, contactati angajatorul direct, de cele mai multe ori acesta raspunde la telefon sau email, insa nu mai cauta pe site dupa ce si-a lansat oferta cu locuri de munca disponibile. Pe de o parte este normal, avand invedere ca si-a lasat datele de contact pe site-ul nostru, deci cei interesati sa-si gaseasca un loc de munca, au tot interesul sa sune sau sa scrie direct.

Romanii in Sheffield