Iata ca mai e putin si vin si anul acesta sarbatorile de iarna peste noi, asa ca am zis eu ca ar trebui sa-l salut pe Radu si sa mai fac odata strigarea romanilor din Sheffield, poate facem o lista cu restaurantele romanesti din Sheffield si imprejurimi, caci dupa sarbatori va urma Pastele si tot asa, zic eu ca ar fvi bine sa fim pregatiti. Portalul e4UK a fost alaturi de voi din aprilie 2013, deci anul  ce vine vom sarbatori si noi 2 ani de existenta. Daca tinem cont ca am fost vizitati de peste 1 milion de romani, atat din UK cat si din tara sau diaspora – aici fac o paranteza si le multumesc celor ce sunt in alte tari din Uniunea Europeana si ne-au scris, indiferent ca era vorba de locuri de munca sau de alte probleme ale comunitatii – putem spune ca suntem multumiti de muca noastra.

Am fi fost poate si mai multumiti daca am fi gasit cativa sponsori printre firmele de transport sau magazine romanesti, ar fi fost in beneficiul ambelor parti, ei ar fi avut o reclama mai eficienta si noi un venit suplimentar ce ne-ar fi permis sa platim pe cineva sa se ocupe mai bine de portal. Multumim pe aceasta cale firmei KAMO Auto ce a sponsorizat pagina dedicata romanilor din Irlanda – desi ei inchiriaza masini in Bucuresti.

La final as dori sa le urez un calduroz LA MULTI ANI tuturor romanilor din Sheffield si din UK, celor din Irlanda si celor ce ne citesc portalul in cautarea de raspunsuri la intrebarile legate de viata in UK. Azi am deschis si pagina noastra de facebook, nu pentru ca cea a diasporei nu ne era pe plac, dar vrem ca pana de Craciun sa reusim sa va oferim un loc special pentru toti romanii din UK, unde sa putem discuta mai eficient decat acum, vom crea si un grup de discutii ce va tine loc de forum, astfel incat in 2015 sa ne fie mai usor tuturor!

Romanii in Sheffield