Pentru a veni in ajutorul romanilor din Birmingham care isi cauta un loc de munca am decis sa venim cu inca o rubrica utila pe site-ul nostru, cea dedicata comunitatii romanesti din UK. Prin urmare, daca esti in cautarea unui loc de munca in Birmingham vom face tot posibilul sa iti dam cele mai noi oferte primite pe adresa portalului e4UK.Info de la diversi angajatori din Marea Britanie. In acest moment colaboram cu portalul i4jobs.net – cel care ofera cele mai noi oferte cu locuri de munca in UK si Germania inacest moment.

Angajatii portalului nostru cauta in fiecare zi pe site-ul EURES cele mai noi oferte cu locuri de munca pentru romani, in functie de oras. In prezent au fost postate peste 100 de locuri de munca in Birmingham pe diverse specializari. Nu ne axam doar pe locurile de munca ce necesita o inalta calificare cum ar fi medici, juristi sau manageri, ci cautam sa gasim acele oferte ce necesita o calificare medie.

Locuri de munca in Birmingham oferite de e4UK

Portalul nostru vrea si el sa vina in ajutorul romanilor ce sunt in cautarea unui loc de munca – sau care vor sa isi ia si un job suplimentar – aflati atat in Marea Britanie dar si in tara. In primul rand va oferim sansa de a deveni agenti de publicitate pentru noi, oferindu-va 50% din incasarile de publicitate pe care le aduceti. Cea mai usoara forma este prin plasarea unui baner pe site-ul nostru, fiind disponibile 5 astfel de pozitii. Un baner de dimensiunea 720×90, doua de 580×100 si doua de 280×280 pixeli.

Pentru cei ce cunosc limba engleza oferim un post de content writer in limba engelza – initial sub forma de colaborator iar daca lucrurile merg bine cu contract de munca permanent.

locuri-de-munca-in-Birmingham

Locuri de munca in Birmingham