Daca tot avem o rubrica dedicata celor ce lucreaza in domeniul ingrijire batrani in UK, azi am avut ocazia sa descopar ca poti face o fapta buna fara niciun efort, dupa ce mergand la Market am reusit sa fac o bucurie unei batranele aflate in fata mea la caserie. Batrana luase o paine si o bucata de salam, i-am proupus sa o platesc eu, ea rusinata abia daca a acceptat. Asa ca trebuie mers mai departe, va invit pe toti sa faceti o gasca de voluntari si sa ne petrecem Craciunul sau Revelionul la o casa de batrani sau un orfelinat, dupa ce in prealabil am facut piata. O idee ar fi sa-i luam cu noi si sa umple cosurile cu ce-si doresc ei, iar noi sa platim. Mi se pare mai interesant decat sa luam noi ce credem ca le place.

Eu sunt acum la Chisinau, la rude si sper sa conving macar doua sau trei persoane publice sa ma ajute sa pun planul in aplicare. Mai e ceva timp pana vine Mos Craciun, deci trebuie sa ne organizam. Voi face o pagina a acestei actiuni, pe care daca o veti distribui voi fi mai mult decat recunoascator. Faceti poze si hai sa promovam acest fel de actiuni, care cu siguranta vor fi mai placute decat petrecerea obisnuita de sarbatori.

Sper sa gasesc un azil de batrani din Chisinau sau imprejurimi, unde sa petrecem sarbatorile de iarna, impreuna cu acesti batrani care sunt sigur ca nu au parte de fericirea de a fi ca noi in familie. Probabil ca fiind mai multi, vom avea si alte idei de acest fel, evenimentul putand astfel sa capete o alta amploare! Hai cu noi, idei si actiune in acelasi timp!

Mos Craciun