Pagina de FaceBook ingrijire batrani va sta la dispozitie pentru a posta anunturi legate de acest subiect, iar noi ne dorim sa lansam cu aceasta ocazie o noua oferta: schimbul de personal pe perioada concediilor. Asa cum stiti, incepand cu 1 ianuarie piata muncii din Marea Britanie s-a liberalizat complet pentru cetatenii romani, prin urmare sansele de a gasi un contract de munca legal. inclusiv pentru ingrijirea batranilor in Anglia au crescut considerabil.

Ceea ce ne propunem noi, impreuna cu cei de la Caut Bona, este sa creem o mica comunitate unde sa gasim in orice moment persoane disponibil e sa vina in Anglia si sa inlocuiasca persoanele care isi iau meritatul concediu anual. Un mare avantaj il constituie comunitatea romanilor din UK, care in multe cazuri cauta si e persoane care sa le ajute in gospodarie, sa aiba grija de parintii mai in varsta, aflati in intretinerea lor si care s-au mutat in Marea Britanie.

Bazati pe succesul extraordinar a  celor de la Caut Bona, am decis sa largim sfera de oferte de munca in Marea Britanie cu noi oportunitati, in special cele legate de “Care Assistant” – denumirea in limba engleza a activitatii de ingrijire a batranilor. In mod evident sunt mereu preferate persoanele cu experienta in ingrijirea batranilor, cu acte ce dovedesc priceperea lor, cu studii medicale si cu o cunpastere a limbii engleze la nivel coversational desul de buna.

Firmele din Romania care au posibilitatea de a trimite legal personal in Anglia pot posta anunturile lor la noi pe site si pe FaceBook in mod gratuit – atata timp cat nu percep comision. Cele care percep comision de mediere vor trebui sa plateasca exact comisionul lor perceput pentru o mediere. Orice anunt facut pe site trebuie sa contina cel putin un numar de telefon de contact.

Ingrijire batrani UK