Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viata lasand in urma ei o contoversa legata de acest subiect, caci se pare ca vestea a fost falsa, desi a fost difuzata de mai multe televiziuni. Iata deci ca se intampla si la case mai mari, caci vestea se baza pe un fapt real: la varsta de 89 de ani, Regina Elisabeta a II-a a fost internata la spital, doar ca starea ei nu era asa de grava si aceasta si-a revenit. Mai mult, surse de la Casa Regala a Marii Britanii sustin ca a fost un control de rutina.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viata dar traieste

Uite cum si britanicii pot da vesti false, stirea precum ca Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viata a facut subiectul mai multor emisiuni, acum sa vedem cine trage ponoasele. Totul se pare ca a pornit de la postul de televiziune BBC, care a prezentat scuze pentru incident. Insa ce era de spus s-a spus, iar multi britanici au intrat in panica. Mai mult, alte televiziuni din Germania si SUA. Chiar si prestigiosul CNN Newssource s-a lasat inselat de veste. Ce sa mai zici de presa din Romania, unde astfel de vesti false sunt zilnic difuzate.

Ai impresia ca este o gluma proasta, cum sa dai vestea ca Regina Elisabeta a II-a a decedat si apoi sa-ti ceri scuze? Nu verifici mai inati, sau te gandesti ca fiind primul care anunta castigi ceva? Recunosc ca si noi ne-am lasat inselati de titlu, mai ales ca nu era vorba de un post romanesc de televiziune, am pus titlul si apoi am inceput sa ne informam. Asa ar fi trebui sa faca si ei, dar na – suntem in UK!

Regina Elisabeta a II-a a decedat

Regina Elisabeta a II-a nu a decedat, este vie si sanatoasa