Dupa ce am discutat cu romanii din UK pe Forum, am decis ca este nevoie de o sectiune de publicitate unde comunitatea romaneasca din UK sa-si poata posta GRATUIT anunturile. Tot la categoria publicitate online sunt curpinse si anunturile de la firme sau prestatori de servicii, magazine romanesti, firme de transport sau avocati si notari romani stabiliti in UK. Persoanele juridice vor plati o taxa de 10 euro/luna pentru publiciate, aceasta incluzand o pagina de prezentare a firmei, o reclama tip banner  ce va apare pe toate paginile site-ului [ poate fi oferita de noi sau de client ] si postari pe paginile nostre de facebook. Veti beneficia de o audienta de minim 70.000 de persoane unice lunar, ceea ce nu e rau.

Publicitate romani in UK

Publicitatea se realizeaza pe portalul e4UK sau pe site-ul romanilor din Irlanda, la alegere. In cazul in care aveti si un site, putem promova si site-ul respectiv, fara a fi nevoiti sa platiti o taxa in plus. Cei ce platesc anticipat pe un an primesc o reducere de 20% adica vor achita doar 100 de euro pentru 12 luni. Reamintim ca anunturile de la persoane fizice, care nu au ca scop o activitate din care se castiga bani, pot posta la noi pe site GRATUIT!

Cateva job-uri part time: instalat antele de satelit pentru a prinde posturi TV romanesti, cofetari – pentru a face prajituri cu diverse ocazii, frizeri, manichiuriste sau dadaca – cu siguranta ca sunt situatii cand nu aveti cu cine lasa bebelusul. Portalul nostru angajeaza agent publicitar part time – pentrua vinde reclama pe cele doua site-uri, romanii din UK si din Irlanda!

Anunturi UK

Anunturi UK