Avem bucuri sa va anuntam revigorarea paginii dedicate romanilor din Scotia, dar si faptul ca unul dintre prietenii nostri cauta urgent o bona, anunt postat si pe site-ul Caut Bonsa [ inclusiv FaceBook ]. Faptul ca am ajutat diverse persoane din Scotia sa-si gaseasca un loc de munca sau un angajat [ in special bone si menajere] nu poate decat sa ne bucure.

Caut bona pentru copil baietel 2 ani 4 Luni , locuiesc in Anglia ofer 400 lire lunar casa+masa asigurata, camera privata, internet acces+telephone

Rugam toti romanii ce ne calca pragul sa ne spuna ce anume ar mai dori sa gaseasca pe paginlie dedicate romanilor din Scotia. Comunitatea romaneasca din Edinburgh, Glasgow sau Highland este deja prezenta la noi pe site, prin urmare asteptam si romanii din alte comitate din Scotia, precum Angus, Aberdeenshire, Aberdeen sau Moray sa se alature diasporei romanesti din U.K.

Daca stiti grupuri pe FaceBook care ar dori sa colaboreze cu site-ul nostru, sau sunt persoane interesate sa facem un portal special pentru romanii din Edinburgh sau Glasgow, va rugam sa ne anuntati. Asa cum am reusit sa aducem pe primele pozitii toate subiectele legate de Iralnda de Nord, cu siguranta ca vom reusi in curand si cu Scotia. Ne bazam in special pe romanii ce sunt stabiliti in Scotia de mai mult de 5 ani, care stiu deja legislatia si cunosc informatii ce pot veni in sprijinul romanilor ce vor sa se mute acum in Scotia, fie veniti din Romania sau chiar din alte regiuni ale marii britanii.

Uniunea Europeana si zona euro