Asa cum stiti deja, romanii din Scotia sunt prezenti de aproape sase luni pe site-ul nostru, iar pagina noastra de facebook va asteapta si ea pentru a posta informatii despre locurile de munca din Scotia in 2015. Ne bucuram ca anul acesta ne-au trecut pragul peste 1 milion de romani, da ati citit bine, nu este o greseala de tiparire, acesta este numarul romanilor care au intrat pe site-ul nostru in acest an. Speram ca anul 2015 sa fie la fel de bun, daca nu cumva se poate si mai bine, iar cei ce sunt in cautarea unui loc de munca sa-l gaseasca cat mai rapid.

Firmele ce ofera locuri de munca in Scotia sau in oricare din orasele din Marea Britanie sunt invitate sa colaboreze cu noi. Toate firmele ce ofera locuri de munca fara a percepe comision sunt gazduite la noi in mod GRATUIT! Deasemenea rugam pe cei ce au fost pacaliti de astfel de firme sa ne informeze si pe noi, sa vina cu date concrete de unde sa rezulte clar ca este vorba de tepe date de firme fantoma ce ofera locuri de munca in Scotia, iar noi vom face toate demersurile pentru ca aceste firme sa nu mai poata pacali pe nimeni.

In cazul in care lucrezi in Scotia si ai nevoie de colegi, nu ezita sa anunti, cu siguranta scotienii vor fi multumiti de forta de munca din Romania, iar noii tai colegi iti vor multumi pentru ajutorul acordat. Cum referendumul a trecut cu bine, speram ca in anul 2015 sa avem parte doar de vesti bune sosite de la romanii din Scotia! Iar daca sarbatoriti revelionul si Craciunul in Scotia intr-un restaurant romanesc, spuenti si altora!

Romani in Scotia

Romani in Scotia