Suntem alaturi de romanii din UK inca din aprilie 2013, in curand vom implini cinci ani de exsitenta, iar cei mai multi vizitatori ai site-ului in afara de cei din Londra au fost romanii din Bristol, care au gasit pe site informatii utile. Fara indoiala ca mai avem mult de munca, inca nu am reusit sa avem decat o pagina a comuitatii si un grup de anunturi, cu siguranta ca vom avea si comunitati pe orase, unde sa putem discuta mai rapid si mai usor despre probleme romanilor din Marea Britanie.

Romani in UK in 2018 – planuri de viitor

In curand vom asista la finalul Brexit-ului, deci  cei ce for cauta un locuri de munca in Glasgow sau alte orase ca creste, noi ne vom stradui sa oferim informatii noi, mai ales ca ofertele disponibile pe EURES vor fi eliminate dupa ce Regatul Unit va parasi Uniunea Europeana. Dar daca stapanesti bine limba engleza sia i o calificare buna, cu sigurnata iti vei gasi un loc in UK, alaturi de comuitatea romaneasca de aici.

Un sfat: incercati sa obtineti dubla cetatenie: romana si britanica, evitati astfel neplacerile si legile de aici va apara de orice tip de discriminare. Nu este o varianta obligatorie, dar ar fi bine sa o aveti in calcul pentru anul 2018! Noi incheiem anul sa zicem asa intr-un mod optimist, am depasit 1000 de vizitatori pe zi si sepram sa dublam numarul acest ain anul viitor. Daca aveti propuneri despre ce anume ati dori sa scriem nu ezitati sa ne spuneti, cu sigurnata vom tine cont si ne vom imbunatati site-ul. sa ne revedem cu bine in noul an, va urma numai sanatate si sarbatori pline de bucurie alaturi de cei dragi!

Romani in UK 2018