Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui smartwatch este faptul ca se poate conecta direct cu smartphone-ul pentru a va furniza notificarile, alertele si mesajele direct pe incheietura dumneavoastra, pentru a va facilita munca. Din acest motiv, utilizarea unui ceas inteligent va permite sa pastrati telefonul in buzunar, pe birou, in alta camera sau in oricare alt loc unde decideti sa il lasati.

De ce sa alegem un smartwatch?

Din pacate, smartwatch-urile nu pot functiona la o distanta mai mare, asa ca aveti nevoie mereu de un telefon prin preajma. Un alt dezavantaj il constituie faptul ca, atunci cand se rupe legatura cu telefonul dumneavoastra, acesta se poate conecta cu un alt smartphone aflat in zona de acoperire a ceasului. In plus, prin deconectare puteti sa pierdeti anumite functii, lucru ce va poate cauza un disconfort. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, companiile din acest domeniu au scos pe piata un ceas mult mai inteligent decat cele anterioare. Multumita independentei sale fata de telefonul mobil, un smartwatch cu SIM incorporat va permite sa scapati de grija telefonul si implicit, de asigurarea constanta a conexiunii dintre cele doua gadget-uri.

Ce este un smartwatch cu slot pentru SIM?

Un astfel de smartwatch cu SIM incorporat este un gadget ce include toate caracteristicile si functionalitatea unui smartphone. Mai important, aceste smartwatch-uri includ suport pentru 3G si 4G pentru retelele mobile datorita sloturilor SIM integrate. Prin urmare, achizitionarea unui ceas cu SIM nu poate fi decat cea mai buna solutie, singura de altfel, daca va doriti sa utilizati un smartwatch care sa nu aiba nevoie de un alt aparat cu care sa se asocieze. Cea mai buna parte este ca dispozitivele de sine statatoare se vor conecta la retea pentru a actualiza pe cont propriu mesajele, email-urile, alertele sau notificarile primite de beneficiar.

smartwatch-uk