Cu siguranta ca angajarea ca menajera in Anglia nu ar trebui sa fie o problema pentru cineva care deja este familiarizat cu o asfel de prestatie, mai ales daca stie limba engleza la nivel conversational. Totusi existenta unei pagini de anunturi pentru menajere in Anglia este mai mult decat oportuna, mai ales pentru cei ce vor sa vina cateva luni acasa, pentru a vizita familia.

Daca este sa judecam dupa succesul avut cu site-ul romanilor din Dubai, credem ca se poate obtine acelasi rezultat si pentru romanii din Anglia, iata de ce am decis sa va oferim sansa sa va postati aici pe site anunturile legate de munca de menajera in Anglia (Marea Britanie).

Cum ma angajez menajera in Anglia

Menajera in Anglia

Menajera in Anglia

Primul pas pentru a deveni menajera in Anglia este sa ai un profil pe site-ul nostru, nu ceva foarte sofisticat, insa cu siguranta ca o poza, o mica descriere de cateva propozitii, de unde sa rezulte ca ai mai lucrat ca menajera, experienta fiind foarte importanta, cateva recomandari sunt absolut necesare.

Pasul doi este raspandirea anuntului tau, chiar daca noi postam link-urile cu anunturi pe site-urile de socializare, iti recomandam sa postezi si tu pe FaceBook sau pe pagina ta de profil de pe Google. In felul acesta iti maresti considerabil sansele de angajare, anuntul tau fiind acum prezent pe mai multe medii de informare.

Cunoasterea limbii engleze evident este un avantaj, caci pe langa locurile de munca in familiile de romani te mai poti angaja la hoteluri si pensiuni din Anglia.

Recomandam sa postezi si cateva cuvinte in limba engleza pe FaceBook, langa poastarea facuta de noi, sau si mai util ar fi sa comentezi in engleza chiar la poza ta ceva fi expusa pe site.

In speranta ca am dat o mana de ajutor celor ce vor sa lucreze ca menajera in Anglia, va dorim numai sanatate si mult noroc!