Dupa ce am trait bucuria de a vedea ca peste 50 de persoane au reusit sa se angajeze pe baza anunturilor de pe site-ul nostru in calitate de bona, am decis sa facem acelasi demers si pentru menajere in Anglia. Toti cei care doresc sa lucreze in Anglia ca menajera, pot plasa un CV pe site-ul nostru. Mentionam ca pentru a avea un rezultat rapid este esential sa reusiti sa va faceti acest CV, numarul doritorilor fiind foarte mare, firmele ce selecteaza menajere pentru Marea Britanie aleg mai usor dintr-o lista pe cele ce au deja CV-ul facut public.

Menajera Anglia

Menajera Anglia

Aceasta pagina se adreseaza doar celor ce angajeaza sau doresc sa se angajeze ca menajera in Anglia pe baza unui contract legal, nu ne adresam celor ce sunt deja in Anglia si cauta de munca.

Pentru categoria menajere care sunt deja pe teritoriul Marii Britanii vom face o pagina speciala, unde se vor putea posta anunturi de mica publicitate, atat de catre persoanele fizice cat si de catre firme.

Nu uitati ca pe FaceBook exista diverse grupuri ale comunitatii romanesti, este foarte util sa fiti activi in acele grupuri, caci asa veti gasi informatii actualizate chiar de la romanii stabiliti acolo.

Aveti la dispozitie pe site-ul romanilor din UK, in partea de sus rubrica anunturi, nu ezitati sa o folositi. In acest moment este total gratuit pentru persoanele fizice din Romania, nu uitati sa lasati date de contact.

SPAM-ul este exclus, deci cei ce posteaza link-uri care nu au legatura cu pagina pe care posteaza, vor face acest lucru in zadar.

Anunturile trebuie sa fie unice, nu copiati un anunt care a fost deja plasat pe alt site, personalul nostru verifica, iar anunturile nu vor fi publicate.

In speranta ca veti gasi rapid un post de menajera in Anglia, va dorim mult noroc si nu ezitati sa ne dati un like pe pagina de facebook “Diaspora”!