Sunt sigur ca daca ai ajuns pana aici esti in cautarea comunitatii de romani din Londra, asa ca pot spune de la inceput ca ai ajuns unde trebuie. Numai comunitatea romanilor din Londra de pe facebook numara aproape 5.000 de membri, prin urmare, te poti alatura si tu pentru a primi informatiile de care ai nevoie, pentru a-ti face noi prieteni sau pur si simplu pentru a afla noutati de la comunitatea romaneasca din Londra.

Romani in Londra – Forum

Romanii din Londra

Romanii din Londra

Ce ne dorim in primul rand pentru a veni in sprijinul romanilor din Londra? Vrem sa avem o lista completa cu restaurante si magazine romanesti.

In al doilea rand am dori sa facem o lista completa cu paginile si grupurile de pe facebook unde intalnim romani – evident din UK – in asa fel incat sa creem o legatura intre romanii de acasa si cei din Marea Britanie.

Atunci cand am creat forumul e-Migrant (free forum) – am remarcat dorinta multora de a avea propria pagina, propriul forum, mai pe scurt fiecare voia sa aiba ceva care sa-l lege mai mult de subiectul abordat.

Tinand cont de experienta de peste 8 ani acumulata, nu dorim sa devenim unicii exponenti ai romanilor din Anglia, dar dorim sa fim o punte de legatura intre diversele comunitati.

Paginile noastre, cele ale diasporei in general, cele dedicate comunitatilor de romani si cea a romanilor din Londra in mod automat, vrem sa continuam experienta voastra acumulata in acest domeniu. Sa fim daca nu uniti, macar de ajutor cat mai multor romani.