Pe vremuri era o gluma legata de prognoza meteo in Anglia, pe care o sa indraznesc sa o reamintesc cititorilor nostri. Iata cum suna gluma respectiva: O doamna pedanta discuta cu colegii ei de la birou despre Anglia, cam in felul urmator – vai draga, astazi e asa o inflatie in Anglia de nu iti poti inchipui. Intr-o zi o colega, mai putin familiarizata cu economia, o intreaba: ” Draga mea, cum adica e inflatie in Anglia?” Domana spune fara sa clipeasca: Pai este mereu ceata, iubito!

Lasand gluma, prognoza meteo est efoarte importanta, mai ales daca vrem sa plecam dintr-un oras in altul, iar Anglia este cunoscuta pentru faptul ca intr-o zona e soare iar in alta ploua. Iata de ce vrem sa mobilizam comunitatea romaneasca din Marea Britanie si sa postam pe FaceBook, pe pagina Diasporei cum este vremea in fiecare zi in diferite orase.

Simplu, intram si postam: La Londra e soare sau ploua sau e ceata. Iar cei ce sunt deja fani ai paginii noastre vor primi imediat notificarea! Mai exact de atat nu cred ca se poate! Iata cum Prognoza Meteo in Anglia poate fi data chiar de noi, cei plecati in Marea Britanie si care vrem sa fim mai aproape unii de altii!

Prognoza Meteo