Andreea Mantea si Cristi Mitrea vor veni in vizita la Londra pentru a face o surpriza fanilor din Marea Britanie. Daca vrei sa afli mai multe detalii te asteptam pe pagina noastra de FaceBook, unde este posibil sa discuti direct cu cea mai fericita fosta “Burlacita”. Daca pana sa joace rolul la Antena 1 era cunoscuta doar ca imagine a produselor Jolidon, iata ca destinul ei s-a schimbat, iar voata alaturi de Cristi Mitrea se pare ca-i prieste.  Fire vulcanica, plina de farmec si cu mult umor, Andreea Mantea va vizita Londra in curand.

Romanii din Londra de vor bucura la aflarea vestii, suntemsiguri, mai ales ca stim cu siguranta ca multi dintre ei urmaresc emisiunile difuzate pe Antena 1, mai ales de cand toate s-au cam mutat de la Pro Tv la postul lui Voculescu. Chiar daca inca mai dam faca sa vem si de Mircea Badea, in general emisiunile Antenei 1 au devenit din ce in ce mai atractive, avem grupul Divertis, avem Next Star si multe altele.

Revenind la cuplul format din Andreea Mantea si Cristi Mitrea, suntem siguri ca vor reprezenta principala atractie din cluburile unde acestia isi vor face aparitia,  iar din interviul recent dat de Andreea Mantea emisiunii “Agentul VIP” am aflat daca si cand va ramane insarcinata bruneta.  Cristi Mitrea va trebui sa renunte la luptele periculoase si sa devina un tatic responsabil, a spus Andreea Mantea. Ramane de vazut si ce conditii va pune iubitul ei actual, caci acesta are si el un caracter puternic, nelasand garda jos niciodata. Va ramane sau nu insarcinata Andreea Mantea cu Cristi Mitrea? Ramane sa aflati in zilele urmatoare mai multe secrete ale celui mai nou cuplu din showbiz.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea