Uite o intrebare care circula de mult prin comunitatea romaneasca din Marea Britanie, poate mai mult decat recenta nastere a printului mostenitor al ducesei de Cambridge. Unde gasesc  haine Bianca Dragusanu in Anglia, daca nu online. Simplu si eficient, cumparaturile online te scutesc de bataie de cap.

Rochie mireasa Bianca Dragusanu

Rochie mireasa Bianca Dragusanu

Iata ca acum daca ai nevoie de o rochie BBy de la Bianca Dragusau o poti cumpara online din magazinul de prezentare. Vrei o rochie de mireasa Bianca Dragusanu, o comanzi imediat online.

Moda, fashion si multe altele, precum accesorii recomandate de Bianca Dragusanu gasesti pe site-ul ei, le poti cumpara la cele mai mici preturi, oriunde in lume. Fumoasa noastra top model, se marita, interesul pentru ceea ce poarta sau recomanda Bianca Dragusanu a crescut cu 300%.

Acum intelegem ca este in competitie cu Gina Pistol, care vinde mai mult, care este mai cautata si mai apreciata. Noi, Romanii din Anglia pariem pe Bianca Dragusanu, mai ales ca este sustinuta de creatorul de moda Catalin Botezatu. Nu este o coincidenta ca Bianca Dragusanu recomanda moda, dupa ce a fost model si iubita pentru creatorul plecat din Alexandria catre lumea modei.

Prin 2011 Antena 1 pornise o emisiune la concurenta cu Buralcul, se numea Burlacita. Nu discutam depsre emisiunile TV, insa popularitatea Biancai Dragusanu este acum la cea mai inalta cota, deci sa-i uram casa de piatra si cei ce vor o rochie de mireasa, sa astepte sa ia printesa darul de nunta, si apoi sa-si scoata rochia la vanzare.