Iata ca au inceput probleme din ce in ce mai grave pentru regina Elisabeta a II-a, aceasta fiind bolnava de Alzheimer. Problemele de sanatate au inceput sa apara din ce in ce mai des, probabil ca varsta isi spune cuvantul. Suverana Regatului Unit al Marii Britanii are acum probleme grave de sanatate, nu-si mai recunoaste copii si crede ca este casatorita cu printul Charles. Este posibil ca incepand de azi regina Elisabeta a II-a sa nu mai apara in public si sa nu mai poata sa-si exercite responsabilitatile.

Problemele au inceput sa-i ingrijoreze pe medicii reginei, mai ales ca aceasta are probleme inclusiv cu deplasarea in gradinlile palatului regal, Elisabeta a II-a ratacindu-se des atunci cand iese singura la plimbare. La 88 de ani  suverana Marii Britanii se pare ca va trebui sa predea fraiele regatului nepotul ei William, sotia acestuia ducesa Kate devenind astfel viitoarea regina.

Suntem curiosi ce spun romanii din Marea Britanie despre aceasta situatie, ce se mai discuta la cafenea despre acest subiect. Dupa ce Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a trecut printr-un referendum castigat la limita de uniuonisti, iata ca apar iar probleme legate de sanatatea raginei.

Elisabeta a II-a