Portalul e4Uk a discutat cu Mos Craciun si a decis sa le faca o surpriza fanilor nostri de pe FaceBook, o excursie in Anglia la Londra. Acum sa vedem cum poti ajunge sa castigi chiar tu aceasta excursie minunata de sarbatori. In primul rand va trebui sa distribui pe profilul tau de facebook pagina lui Mos Craciun, sa inviti toti prietenii tai sa devina fan al celui mai indragit dintre personajele care ne ofera cadouri. Daca ai reusit sa aduci cel putin 1000 de prieteni in gasca lui Mos Craciun ai deja drumul pan la Londra asigurat in proportie de 99%! Ce mai trebuie sa faci? Nimic, doar sa astepti sa te caute mosul si sa te invite in excursie!

Mos Craciun este gata sa te ia cu el intr-o excursie la Londra, choar si daca nu ai adus decat 500 de prieteni in gasca sa, dar atunci va trebui sa astepti tragerea la sorti! Dar ce fac daca am adus doar 10 dintre prietenii mei in gasca lui Mos Craciun? Ai sansa de a fi unul dintre cei 10 fericiti care va merge de sarbatori la Londra, prin tragere la sorti! In acest moment sunt doar 72 de prieteni ai mosului cu sacul plin de cadouri, depinde de tine sa fie in curand 1000 – sau de ce nu 10.000!

Esti unul dintre cei ce il iubesc? Vrei sa vina mosul cu sacul plin de jucarii la tine acasa? De ce sa nu-i scrii o scrisoare cu ceea ce-ti doresti? Nu se stie ce va face Mos Craciun daca nu ii scrii, poate vine sau poate nu vine si la tine, dar daca ii scrii si ii spui cat de cuminte ai fost, ce-ti doresti, cu siguranta ca mosul va trece si pe la tine!

Mos Craciun