Ultimul raport al Comisiei Europene stabileste ca desi s-au facut pasi importanti in ceea ce priveste justitia inRomania, totusi tara noastra este cea mai corupta tara europeana. Asa sa fie oare, sau ne-au pus eticheta si nu mai scapam de ea? Daca este sa cred ce spune comisia, Romania este coada de topr a Europei, la noi sunt cei mai saraci oamneni din Uniunea Europeana, cei mai corupti lideri si politicieni [ aici nu prea ai ce zice, daca pana si primul ministru este acuzat de plagiat, ba mai mult, dovedit si nu se misca nimic, ce sa zici de restul.

DNA-ul aresteaza saptamana de saptamana politicieni, primari si alti demnitari, unii scapa pe usa din dos, altii se judeca pana vine amnistia, legea incompatibilitatii a fost rezolvata de guvernul Ponta, ca sa poata salva membrii PSD declarati incompatibili, la alegerile Europarlamentare s-au ingramadit sotiile stabilor, mai pe scurt avem cu ce ne mandri.

Impozitul pe masini va fi si el majorat semnificativ, de doua ori si jumatate in cazul autoturismelor cu motorizari de pana la 1.600 centimetri cubi. Pentru proprietarii de masini, impozitul va creste de la 8 lei la 20 lei pentru fiecare 200 centimetri cubi in cazul autoturismelor cu motoare de pana la 1.600 cm3 inclusiv si de la 18 lei la 30 lei/200 cmc pentru masinile cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 1.601 cmc si 2.000 cmc inclusiv.

In concluzie, eu raman in UK, adica in Scotia, chiar si daca isi decalara independenta, am un scuter in Romania, e de mult furat din fata blocului, am tot dat cate 8 lei an de an, ca nu e mult, acum vor 20 de lei, sau sa alerg de-mi sar ochii sa-l radiez! Am mai vazut legi proaste, dar astia de la PSD se pare ca nu mai au limite, in curand o sa ne ia bani si pe stalpii de la poarta casei!

nastase_adrian_rahova