Primim zeci daca nu sute de mesaje pe site-ul 4UK – multe dintre ele sunt publicate direct asa cum ajung, pe altele le postam in articole pe site, pentru a fi mai usor gasite de catre cei interesati. Iata ce ne scrie Bucila Ionut: buna seara, numele meu este Ionut Bucila, lucrez in UK de aproximativ 5 ani si am avut experiente de mai tot felul, placute si neplacute, o parte le-am rezolvat singur dar sunt multe pe care si daca vreau sa le rezolv nu pot de unul singur si mai ales ca nu am o calificare sa fac asta si de aceia am nevoie de ajutorul unei persoane in masura sa faca asta. Problema cu care ma confrunt in momentul de fata se rezuma la faptul ca muncesc foarte mult si sunt “furat” la ore cu buna voie sau doar din greseala, asta nu stiu nimic sigur asta incerc sa aflu. Intrebarea mea este ce sa fac in situatia asta cu ce sa incep, cum sa incep jocul? Stiu ca trebuie sa am dovezi clare cu programul de lucru si asta cred ca pot sa il obtin.Va multumesc anticipat.

Draga Ionut, nu am inteles clar despre ce este vorba, faptul ca muncesti mai multe ore decat in contract este greu de dovedit, avand in vedere ca de obicei numarul de ore se calculeaza saptamanal sau lunar. Inteleg ca lucrezi cu forme legale, mult dar platit legal, corect? In contractul tau ar trebui sa fie scris cat esti platit pe ora. Iar daca nu pontezi undeva, e greu de dovedit ca ai lurcat mai mult.

Buna, am 30 de ani si ma numesc Raluca as dori un loc de munca in domeniul curateniei  si eu si sotul in Edinburgh, sotul meu stie sa monteze hote pentru snack-uri. Ma puteti contacta nr tel 0786642977. Raluca, numarul de telefon este de Romania sau de UK?

Impozite UK