Iata ca a venit momentul sa deschidem si rubrica locurilor de munca destinatre comunitatii romanesti din Edinburgh. Am decis ca abia acum a sosit momentil sa ne ocupam si de acest oras din doua motive. In primul rand nu noi suntem cei ce oferim locurile de munca, nici macar nu le intermediem, deci nu ar fi fost corect sa postam inainte de a avea promisiuni ca acest elocuri de munca in zona din jurul orasului Edinburgh vor exista. Pana se vor posta primele oferte, nu ezitati sa lasati un CV pe site sau chiar pe pagina noastra de FaceBook, angajatorii care si-au exprimat dorinta de a le primi vor beneficia de ele inca  de maine.

Oferte de munca in Edinburgh

Toate firmele de intermediere din Romania si Marea Britanie care nu percep comisioane de la viitorii angajati inainte de pelcare pot posta aici ofertele in mod gratuit. Va reamintim ca avem deja colaborarea deschisa cu cei de la iMenajere pentru cei ce vor sa luycreze in domeniul hotelier sau la curatenie pentru firme si persoane particulare. Limba engleza este obligatorie, deci nu va apucati sa spuneti ca stiti rusa sau italiana si vreti un job in Edinburgh, nu noi alegem, ci angajatorii, iar cum principalul criteriu este sa se inteleaga cu voi, este clar de ce trebuie sa cunoasteti macar la nivel de conversatie limba engleza.

Colaboram deasemenea cu cei de la iBone, pentru cei ce pot avea grija de copii sau batrani – exista o sectiune aparte pentru batrani, unde pe langa cunoasterea limbi isi experienta se mai cer si cunostinte medicale [ de preferat atestate ]. Daca ati mai lucrat in Anglia va rugam sa specifivcati, durata si meseria in car eati lucrat anterior. Lasati date de contact, in special numarul de telefon.

locuri de munca in Edinburgh