Chiar daca mai sunt zeci de site-uri si pagini pe FaceBook, grupuri si alte astfel de locuri unde se discuta despre romanii din Scotia, credem noi ca in curand portalul e4UK va putea spune cu mandrie: pe aici au trecut 99% din romanii stabiliti in Scotia. Momentan nu am postat decat in grupul prietenilor din Edinburgh, un minunta loc unde peste 690 de romani socializeaza.  Ne straduim sa oferim informatii concrete, sa ajutam acolo unde putem, dar cel mai mult ne-am bucura daca cititorii nostri vor incepe sa foloseasca si site-ul nostru pentru a posta chiar ei informatiile din comunitatea din care fac parte.

Evident ca nu putem cere nimanui sa contribuie la dezvoltarea site-ului, insa asa cum s-a reusit sa se faca un site separat pentru Irlanda, de ce sa nu reusim sa facem unul si pentru Scotia. Sunt destui romani in Scotia care au cum sa-si dedice o ora pe saptamana pentru a adauga informatii noi, de actualitate, legata chiar de comunitatea locala. Daca avem pe site informatii despre locuri de munca, magazine romanesti in Scotoia si alte chestii generale, ducem lipsa de actualitati, sau de pulsul strazii cum se zice.

In speranta ca in curand vom avea suficient suport pentru a crea propriul site al romanilor din Scotia gazduit de portalul e4UK, va asteptam cu sugestii si ca sa incheiem intr-o maniera optimista, va anuntam ca sambata se va deschide pe pagina noastra de FaceBook un curs de limba engleza!

Castel in Scotia

Castel in Scotia