Am decis sa oferim celor aproape 500 de vizitatori zilnic ai site-ului nostru oportunitatea de a ne spune direct ce anume mancaruri si ingrediente romanesti le lipsesc cel mai mult in Anglia [ Marea Britanie ], pentru a le da apoi catorva investitori o idee cam ce ar dori lumea sa cumpere, in afara de pufuleti si eugenii. Traiesc cu impresia ca doar la tara s-a mai pastrat adevarata traditie, iar ca sa ma conving i-am rugat pe vecini sa-mi aduca in satul bunicilor ce cred ei ca merita sa aducem in Anglia, pentru romanii de aici. Uitati de au decis ei ca ar merita, poza e facuta recent, adica cu 3 zile in urma.

Chiar daca am postat doar produsele din carne, va asigur ca voi reveni cu branzeturi, cozonaci si alte dulciuri, gemuri si cate alte minunatii de acasa. Sa nu spuneti ca nu va lasa gura apa si ca nu le-ati cumpara daca s-ar gasi in cele cateva magazine romanesti din Marea Britanie.

Discutam cu cineva din Liverpool si imi spunea ca ar cumpara chiar si slanina daca s-ar gasi, dar ca cea pe care o facem noi acasa, afumata sau impanata cu usturoi. recunosc ca nu am auzit sa existe un magazin romanesc in Liverpool sau macar in apropiere. Culmea ca in Londra am gasit cateva zeci de magazine cu produse romanesti, dar de ce nu se extind si in restul regatului? Magazinul Bunătăți din România are mici, bere produsa in Romania, desi preferam chiar 100% romaneasca, pastrama si horinca. Mai multe gasiti in magazin, dar trebuie sa-l vizitati!

produse traditionale - romanesti