Am discutat putin mai devreme despre sistemul medical din Marea Britanie, astfel ati aflat ca aici totul este subventionat de stat, iar daca nu vrei sa te tratezi la o clinica particulara, poti opta foarte usor pentru una de stat.

Locuri de munca

Locuri de munca

Poate ca multi nu stiau, dar in Marea Britanie se cauta medici dentisti. Am discutat cu un medic stomatolog din Republica Moldova, am ramas fara cuvinte afland atat preturile, dar si salariile unui astfel de medic in tara vecina.

Pentru cei ce vor sa lucreze stomatologie generala, pot opta rapid pentru un loc de munca in domeniu in Marea Britanie. Nu o sa discutam in acest articol despre salarii, dar fiti convinsi ca sunt suficient de mari ca sa va permiteti orice (in limitele decentei).

O informatie importanta este faptul ca va trebui sa va inregistrati in General Dental Council si sa fiti listati in Primary Care Trust, doua organizatii despre care vom mai vorbi in viitor.

Nu uitati ca un anunt postat in plus poate insemna diferenta dintre o persoana angajata si una nu. Merita sa lasi anuntul tau si pe site-ul romanilor din UK, ai sansa sa fie vazut de cine trebuie!