David Cameron a castigat alegerile din UK, chiar daca la mica diferenta si nu cu o majoritate care sa-i permita sa guverneze linistit. Totusi emigrantii ar trebui sa respire mai usurati, se pare ca cei de la UKIP abia daca pot sepra la cateva fotolii, deci este ok. Rezultatele finale la alegerile din UK  vor fi cunoscute in aceatsa seara, dupa ce se vor numara toate voturile si se vor centraliza. Conservatorii au sansa de a guverna singuri, daca fac rost de inca 10 mandate sau sustinatori.

David Cameron a castigat alegerile in UK

Pe mine rezultatul nu ma mira, caci sub guvernarea lui David William Donald Cameron lucrurile au inceput sa mearga binisor, criza a trecut si locurile de munca din UK s-au inmultit. Englezii au dat inca odata dovada de inteligenta, asa cum s-a intamplat si la scrutinul pentru Scotia, cand toti credeau ca Marea Britanie va intra in criza si se va dezmembra. Totusi UK va ramane un fel de copil neascultator in UE. Nu vad prea curand o deschidere deplina a englezilor catre Uniunea Europeana si ceea ce presupune apartenenta la aceasta structura, insa ma bucur ca englezii sunt in Europa vocea cea mai puternica impotriva lui Putin.

Ce inseamna victoria lui David Cameron si a conservatorilor pentru comunitatea romaneasca din UK o sa vedem, sunt si bune si rele in toate, pe de o parte avem medici si ingineri care o duc bine in UK, dar avem si o gramada de somnorosi pe strazile din Londra.

david-cameron-uk

David Cameron a câștigat alegerile din UK